DMKL.DK

Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

HELLO!

Er tiden kommet,og du skal have en ny hjemmeside?

Smiling woman manager working

Web Identitet

Hvert brand, organisation og virksomhed har en unik historie at fortælle. Vi samarbejder med vores klienter for at bringe disse historier til live og hjælpe med at udvikle nye overbevisende fortællinger gennem forskellige medier. Vores team arbejder i vores studie eller på stedet. Vi kan også tilbyde retning og samarbejde med eksterne teams.

Mobile Design

KOMPLET MARKEDSFØRING & WEBSITES Professionelle, seriøse og seooptimerende hjemmesider der passer til næsten alt erhverv. Vi kan udvikle hjemmesider og tilbyde fuldt udbud af online markedsføring til bland andet følgende; Advokater Jurister Revisorer Bogholderi Finans Kontor Konsulter Gym osv.
Mock-up business template with cards, papers, tablet. Gray background.
Close-up on a fish eye

Vi meget erfarne indefor SEO og Google Ads – Vi ved præcist hvad der skal til for at opnå høje placeringer på både Googles organiske søgefelter og via annoncering. Både adwords og på Facebook.
Bliv fundet af dine nye kunder. Læs mere på Silverbeerg.dk og få den hjælp du skal bruge både med tekster til hjemmesider og online marketing 

1

Planering

Vores yderste ønske er at levere et godt produkt og en hjemmeside som du vil være glad for i mange år fremover. Det mener vi at det er supervigtigt at starte op med en førdybende forventnings samtale, der vi finder ud af hvad visionerne er og hvad du skal bruge din nye hjemmeside til. Kommer det op et problem kan du altid trygt ringe til os, uden omkostning.

Desining

En god plan er grundstenen i alt markedføringarbejde. Særlig i forhold til SEO og annoncering. Hvis du skal have lavet en ny hjemmeside og vil satse på SEO og Google som markedsføring, og tænker at du først lige skal have styr på design, indhold og programmering før du går i gang med at tænke på SEO, så vil det spilles masser af tid. Det er mere effektiv at have det med ind over fra starten af. Så at man ikke skal behøve starte forfra med det der ikke virker optimalt i forhold til Google.

2

3

Developing

Vi lever i en digital virkelighed, hvor dine potentielle kunder er vant til hurtigt at klikke rundt på nettet, for at finde det de har brug for. Det er de færreste, der bruger mange sekunder på en forvirrende, ulogisk og dårligt designet hjemmeside.  Med et enkelt klik kan en besøgende forlade din hjemmeside, og et muligt salg er gået tabt. Vejen til nye kunder og øget omsætning er en flot, konverterings venlig, overskuelig og brugervenlig responssiv hjemmeside, der fungerer godt på både pc, mobil og tablet. Og hvor du med sikker hånd guider den besøgende rundt.